Film: Izgubljeni grad | The Lost City (2022) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Lost City

Izgubljeni grad

Režija: Aron i Adam Ni


Romantična komedija kao uvod u novu prolećnu sezonu.


Filmska sezona je uveliko u toku, kao i činjenica da se posle duže vremena na bioskopskim repertoarima nalaze sjajni naslovi. Među njima su i takozvane romantične akcije, koje su u biti komedije zasnovane na izmišljenim pričama. Film Izgubljeni grad (The Lost City) je ostvarenje u kojem mogu uživati sve generacije, a u poslednje vreme ga porede i sa avanturama nama omiljenih akcionih junaka – Lare Kroft i Indijane Džouns. Štaviše, prepun je inteligentnog humora i neočekivanih akcija koje će vas zagrejati za više.

Film ‘Izgubljeni grad’ u fokus stavlja autorku avanturističkih romana, Loretu Sejdž koja gradi karijeru pišući knjige čija je radnja smeštena na egzotičnim destinacijama i sa glavnim junakom, neodoljivim Alanom koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja “Deš“. Loreta kao najpopularnija moderna spisateljica živi poprilično povučenim životom i čini se da joj takva svakodnevica prija. Prilično je samostalna u svojim odlukama i načinu na koji rezonuje romantične situacije, ali isto tako racionalna je po pitanju knjiga koje kreira.

Uskoro dobija poziv da prisustvuje turneji na kojoj se promoviše njen najnoviji naslov i to upravo sa Alanom. Međutim, tokom puta je kidnapuje ekscentrični milijarder koji izistinski veruje u priču o blagu koje je skriveno u davno izgubljenom gradu iz njenih knjiga. Iz bogatog enterijera ovog megalomana, Loreta se seli u pravu avanturu u pravoj džungli i to sa Alanom koji pokušava da odgonetne tajne tog mesta. 

Pored duhovite Sandre Bulok, njoj se u ovoj sagi pridružuju i neodoljivi Čening Tejtum, mnogima omiljeni britanski glumac Danijel Redklif, a kao posebno iznenađenje pojavljuje se i Bred Pit, u ulozi Loretinog spasioca. Iako film ‘Izgubljeni grad’ ima sve elemente komedije i akcije, zapravo je romansirana priča o nespojivom paru koji kroz sopstvene greške uviđa da su neke stvari mogle da se postave drugačije. 

U domaćim bioskopima, od 24. marta možete uživati u avanturama Bulok-Tejtum i uvereni smo da će vam ulepšati početak prolećne sezone.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap