FIlm Hotel Beograd | Miloš Biković i Dijana Požaraskaja | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Otel Belgrad

Hotel Beograd

Režija: Konstantin Statski


Film Hotel Beograd je novo ostvarenje iz nama poznate „kuhinje“


Prethodnih godina naša publika je preko malih ekrana upoznala i zavolela blesave likove iz serije Kuhinja. Na našem televizijskom nebu emitovan je i njen nastavak, takozvani spin-of, Hotel Eleon. Sada će ta franšiza biti obogaćena filmom snimljenim u još jednoj zajedničkoj produkciji ruskih i sprskih filmskih stvaralaca. Film ‘Hotel Beograd’ doneće nam novu epizodu u odnosu nekadašnjeg vlasnika hotela Eleon i sobarice iz istog hotela.

Razmaženi Pavel Arkadijevič (Paša), u još jednom pokušaju primoravanja na sazrevanje starijih članova njegove porodice, nasledio je hotel od pet zvezdica u srpskoj prestonici. On će uprkos tome nastaviti sa razuzdanim životom sve dok ne načini ogromnu štetu pogrešnom čoveku. Taj čovek je šef beogradske mafije koji će za iskupljenje zahtevati od Paše da se venča sa njegovom ćerkom.

I dok je otkačena nevesta posvećeno pripremala venčanje, u Beograd je stigla Darja (Daša) – mladoženjina stara ljubav iz Rusije. Njihov iznenadni susret posle nekoliko godina razdvojenosti oživeće stare emocije. Uživajući u čarima naše prestonice njih dvoje će trčati iz avanture u avanturu. Kroz more zanimljivih situacija i likova, Paša i Daša će se boriti za svoju ljubav.

Film ‘Hotel Beograd’ je ispunjen, našim gledaocima, dragim licima. Vodeće uloge tumači uigrani duo, popularni Miloš Biković i ruska zvezda Dijana Požaraskaja. Dijana je u sklopu najave filma dobila i pesmu od čuvenog Bajage koji je zajedno sa Milošem otpevao numeru Darja. Pored njih u filmu učestvuju Ljubomir Bandović, Srđan Žika Todorović, Jelisaveta Seka Sablić, Miodrag Radonjić, Jelisaveta Teodosić i drugi.

Naravno, prodefilovaće i veliki broj ruskih glumaca, a u ovoj komediji čućete i sprski i ruski jezik. Film ‘Hotel Beograd’ na bioskopski repertoar u našoj zemlji stiže 24. septembra. Prethodna ostvarenja iz ove franšize zajedno sa veselim likovima obećavaju zanimljivu filmsku avanturu. Nemojte je propustiti i podelite sa nama vaše utiske.

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap