Gučijevi (House of Gucci, 2021) | Film | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
House of Gucci

Gučijevi

Režija: Ridli Skot


Priča o najpoznatijem modnom brendu naći će se i na bioskopskom platnu!


Misterije i trejleri sa neizvesnim krajem koji nas drže prikovanim za stolice su uvek bili posebno zadovoljstvo za sve filmske ljubitelje. Posebno ako su takva ostvarenja kreirana na osnovu istinitih događaja. Već početkom 2021. godine na velika zvona je najavljivan film za koji već sada postoje pozitivne prognoze po pitanju osvajanja Oskara. Gučijevi (House of Gucci) je sve samo ne i obična priča.

Svrstan u nekoliko žanrova – drama, krimi, triler je od početka do kraja ispunjen neverovatnim zapletima, scenografijom, muzikom, zabavnim dijalozima, ali i dubljim motivima koji su pokretali glavne likove na određene radnje. Ovo nije samo film o jednom od najvećih i najpopularnijih svetskih modnih brendova, ovo je priča o pojedincima koji nisu birali sredstvo za ostvarenje ciljeva.

Jedan od razloga zašto ovom ostvarenju pripisuju veliki uspeh jeste skup protagonista koji su već osvojili po jednog Oskara (ili su bili u trci za istim). Međutim, ne biste ih odmah prepoznali jer je kostimografija fantastično realizovana. Ispred kamera su se našli i Lejdi Gaga (u ulozi Patricije Ređijani, supruge italijanskog modnog giganta), Adam Drajver (u ulozi Mauricija Gučija), Džared Leto, Džeremi Ajrons, Selma Hajek i fenomenalni Al Paćino.

Naime, scenario za film ‘Gučijevi’ je napisan prema istoimenoj knjizi Sare Gaj Forden, koji je dodatno obojen pikantnim detaljima. Svi modni zaljubljenici će biti oduševljeni kreacijama i kostimima koji i danas ne gube na svojoj atraktivnosti. Čini se da je ovim porodičnim carstvom vladala jedna žena – osoba bez skrupula, britke inteligencije, neverovatne lepote i odlučnosti da osvoji svet. I u tome uspeva. 

Reditelj Ridli Skot garantuje uživanje i jedno modno putovanje kroz predele Italije, a mi jedva čekamo 25. novembar i prve scene ovog filma. A vi?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap