Grdana - Gospodarica zla | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Maleficent: Misteress of evil

Grdana – Gospodarica zla

Režija: Joakim Rening


Već je dokazala da joj uloga zlikovca dobro stoji. Bliži nam se nastavak ove popularne Diznijeve sage.


Ova, 2019. godina sigurno će ostati u znaku dobrih, kvalitetnih filmova. Pogotovo ako dolaze iz Diznijeve produkcije. Toliko privlačnih naslova se našlo i naći će se na bioskopskom platnu, a repertoar filmova koje privlače pažnju se na zadovoljstvo ljubitelja filmova uvećava. Toj grupi pripada i film ‘Grdana – Gospodarica zla’ čija je premijera zakazana za 17.oktobar.

Anđelina Džoli (Angelina Jolie) je poslednjih nekoliko godina dokazala svoj talenat kroz filmove koje prate intriga i akcija. Mnogi mališani su je zavoleli upravo kroz lik Grdane koja je ostala sinonim za zlikovca i negativca u animiranom filmu ‘Uspavana lepotica’ (Sleeping Beauty). Međutim, režiser Robert Stromberg je na kreativan način smislio kako da lik Grdane, strašne vile dovede na viši nivo. I to je uspešno prikazao u prvom delu filma ‘Grdana – Zla vila’ (Maleficent). Neočekivan kraj i i te kako zanimljivi obrti se vezuju za Grdanu i princezu Auroru, prepoznatljiviju kao Trnovu Ružicu. Režiju za nastavak ‘Gospodarica zla’ potpisuje norveški reditelj Joakim Rening (Joachim Rønning), reditelj najnovijeg filma iz serijala ‘Pirati sa Kariba’.

Ovog puta, Grdana se vraća u velikom stilu i to nekoliko godina nakon njene borbe sa Aurorinim kraljevstvom i princezom lično. Buduća kraljica koju tumači sjajna Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer) naći će u Grdani izazovnog protivnika zajedno sa magičnim stvorenjima kojа žele da nađu mir u njihovom kompleksnom svetu. Režiseri, producenti i celokupna filmska ekipa trudili su se da i nastavak upotpune odličnim audio i vizuelnim efektima, pa verujemo da će vam film ‘Grdana – Gospodarica zla’ držati pažnju sve do samog kraja. Gledaoci u našim bioskopima će imate mogućnost da pogledaju verziju filma sa titlom ili verziju sihronizovanu na naš jezik (trejlere za obe verzije možete pogledati u Video sekciji).

Ko jedva čeka ovu oktobarsku premijeru?

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap