Film: Fleš | The Flash (2023) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Flash

Fleš

Režija: Andres Muskijeti


Šta ako imamo super moć da promenimo događaje iz prošlosti?


U predstojećem DC-jevom ostvarenju Fleš (The Flash) glavni junak pokušava da vrati vreme i bolne događaje iz prošlosti, a da pritom ne ugrozi sve ono što mu stoji na tom putu. Da li ste spremni za ovo putovanje?

Mi definitivno jesmo i ne samo što je ovo još jedno izvanredno (tačnije 12. po redu) ostvarenje iz proširenog DC-jevog univerzuma, već zbog toga što ne možemo dočekati nastavak priče o junaku bržem i od svetlosti. Posebna poslastica podrazumeva i pojavljivanje mnogima omiljenog Betmena u većem broju snimanih sekvenci, a i iznađenje koje predstavlja jeste i otkriće lika Super-devojke.

Film ‘Fleš’ je režirao Andres Muskijeti iz scenarija Kristine Hodson, a glavnu ulogu igra Ezra Miler kao Bari Alen zajedno sa Benom Aflekom, Majklom Kitonom, Sašom Kale, Kirsi Klemons, Maribel Verdu i Ronom Livingstonom.

Iako javnost Ezru smatra istovremeno jednim od najpopularnijih i najozloglašenijih heroja DC-a, on je i te kako tražen u filmskom establišmentu. Pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da je ostao zapažen posle izuzetne uloge u franšizi Fantastične zveri.

Iz trejlera smo mogli da saznamo da je Alenu omogućeno putovanje u prošlost kako bi sprečio ubistvo svoje majke, bez obzira što je dobio upozorenja od strane Betmena da to ne čini. Posledice Alenove odluke dovode ga do sveta u kojem superheroji uopšte ne postoje, pa tako na Zemlji nema nikoga da bi je branio.

Bićete u prilici da film ‘Fleš’ sa zadovoljstvom odgledate u svim domaćim bioskopima počevši od 15. juna, a do tada se možete prisetiti prethodnih DC-jevih blokbastera zbog kojih verujemo da su superjunaci stvarni, ma koliko se skrivali iza svojih zvaničnih kostima.

Uživajte u avanturama hrabrog Fleša!

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap