EXIT 2024 | 10 - 14. jul | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Starseeds 2024

EXIT 2024


Najpoznatiji domaći i evropski festival u novom izdanju.


Kada kažemo letnja domaća scena, prevashodno mislimo na muzičku. Kada kažemo jul, uvek će nam prva i osnovna asocijacija biti najveći domaći, a i regionalni muzički festival – EXIT. Ove godine će se, po 24. put održati u periodu od 10. do 14. jula manifestacija koja okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka. Da li ste obezbedili svoju ulaznicu na vreme?

A ono što se posebno izdvaja kao najlepša veste jeste da je jedan od vodećih svetskih muzičkih medija, kultni DJ Mag, uvrstio EXIT festival među najistaknutije festivale naše planete, svrstavši ga na čak zavidno 8. mesto od 100, i to ispred velikih poput Coachela, Sziget, Burning Man i mnoge druge. Ovo ne bi bila začuđujuća informacija, s obzirom na to da se svake godine uvodi neka inovativna aktivnost, i da je ovaj novosadski spektakl prepoznatljiv po promociji različitih muzičkih žanrova, velikom broju bina i posetiocima iz brojnih delova sveta. 

Ono po čemu će se ovo izdanje razlikovati jeste nova tema pod nazivom Starseeds. I to u čast najpoznatijeg srpskog, a i svetskog pronalazača, futuriste i vizionara – Nikole Tesle, po kojem će i nova bina dobiti novo ime – Tesla Universe. Na njoj će se negovati multižanrovski pristup, od najbolje svetske mejnstrim i alternativne elektronske muzike, preko vrhunskog popa, rocka, hip hopa, drum’n’bassa i regea. Pored toga, i dalje će funkcionisati više od 40 ostalih bina, tokom punih 5 dana EXIT 2024 fesivala.

Burak Yeter, Baby Lasagna, Artbat, Tom Morello, Maceo Plex, Teya Dora, Bonobo, Carl Cox su samo od neka imena koja će sve posetioce EXIT 2024 počastiti kvalitetnom muzikom i dobrom energijom. Pored toga, organizatori su na tematskih štandovima, pripremili raznovrsne aktivacije kojima će zaokupirati pažnju svima – od najmlađih do onih, već sada samoprozvanih veterana.

Cene ulaznica se kreću u nekoliko kategorija i to u vidu jednodnevne, regularne za sve dane i kamp ulaznice. Pored toga, postoji i VIP opcija koja daje više benefita u odnosu na regularnu. Možete ih kupiti već sada putem zvaničnog sajta festivala.

 

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap