Džumandži: Sledeći nivo | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Jumanji: The Next Level

Džumandži: Sledeći nivo

Režija: Džejk Kasdan


Zabavna Džumandži četvorka je ponovo na bioskopskom platnu!


Film Džumandži: Sledeći nivo je novi deo franšize koja je nastala 1995. godine filmom Džumandži (Jumanji). Ostvarenje koje je inspirisano dečijom slikovnicom postiglo je zapažen uspeh. Najveći krivac za to je neverovatni Robin Vilijams koji je tumačeći glavnu ulogu i uz pomoć tada 13-godišnje Kirsten Danst doneo filmu dobru zaradu. To je bio dovoljan razlog da 22 godine kasnije dobijemo nastavak ove zanimljive priče u vidu filma Džumandži: Dobrodošli u džunglu (Jumanji: Welcome to the Jungle).

Pre dve godine smo dobili nove heroje, koji nas očekuju i u filmu ‘Džumandži: Sledeći nivo’. Kao i prethodnom delu, zahvaljujući video igri četiri tinejdžera će se naći unutar same igrice u telima njenih likova. Ovoga puta, transformacija iz realnog u Džumandži svet neće proći onako kako bi trebalo da prođe. U telima junaka video igre nehotice će se naći novi likovi, ne toliko mladi.

Tamo će ih sačekati sledeći nivo. Još opasniji i zahtevniji od prethodnog. Pred njima če biti novi zadaci, a svako će imate nove moći i mane. Zajedno će krenuti u ludu avanturu, u kojoj će prolaziti kroz različite predele – od vrele pustinje do snežnih planina. Pokušaće da se izbore sa svim preprekama kako bi se izbavili i zauvek napustili najopasniju igru.

U filmu ‘Džumandži: Sledeći nivo’ svoje odlične uloge četiri glavna heroja će ponoviti Dvejn Džonson (Dwayne Johnson), Kevin Hart, Džek Blek (Jack Black) i Karen Gilan, kao i Nik Džonas (Nick Jonas) u ulozi još jednog lika iz video igre. Ozbiljno pojačanje predstavlja prekaljeni holivudski dvojac, Deni Devito (Danny DeVito) i Deni Glaver (Danny Glover).

Nova Džumandži avantura će na bioskopski repertoar u našoj zemlji stići 12. decembra. Verujemo da ćemo ponovo moći da se opustimo uz mnogo komičnih scena i zanimljivu jurnjavu kroz novi nivo. Proverite da li smo u pravu i podelite vaše utiske.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap