Predstava: Drama o kraju sveta | Atelje 212 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Olga Dimitrijević

Drama o kraju sveta

Režija: Olga Dimitrijević

OTKAZANO


Da li i vi negde nazirete kraj sveta?


Čini se da lepota uživanja u pozorišnim predstavama ima svoje čari kada znate pozadinu takve jedne priče. Pogotovo ako u tom komadu igraju sjajni glumci, spremni da u potpunosti prenesu emociju i atmosferu lika iza kojeg stoje. Predstavom Drama o kraju sveta u režiji Olge Dimitrijević prikazuje se drugačija perspektiva životnih segmenata o kojima nismo dublje i smislenije razmišljali.

Atelje 212 zajedno u koprodukciji sa Udruženjem građana „Gorgone“, a istovremeno i u saradnji sa BELEF-om je kreiralo ovaj komad sa posebnom i autentičnom svrhom. Koliko puta ste zaista čuli za već čuvenu frazu da se uskoro sprema totalni kraj sveta? Da li vas je to u neku ruku zabrinulo, uplašilo ili navelo na neku vrstu akcije?

Štaviše, svedoci smo toga da oko nas vlada to takozvano kolektivno osećanje kraja sveta svakog momenta kada čujemo neke loše vesti, bez obzira da li se one tiču politike, društva, nauke ili našeg bliskog okruženja. Osećaj koji najviše vlada jeste taj trenutak nemoći, kada bismo zaista nešto želeli da promenimo, a zapravo ta opcija nije trenutno moguća. Upravo se ova drama bavi i te kako gorućim pitanjima sadašnjice, povezujući žene i prirodu u jedan ciklus. Ovde autorka uključuje sve u vezi sa ekologijom, feminizmom, porodičnim odnosima i generalno odnosom društva prema nesreći jedne žene.

Uloge u predstavi ‘Drama o kraju sveta’ izvode: Jelena Ilić, Marta Bjelica, Dragana Đukić, Mihaela Stanković, Ana Đurčin i Milena Jančurić.

Jedinstvena cena karte iznosi 1500 dinara i već sada možete kroz nekoliko klikova izabrati vaše mesto na sceni Petar Kralj preko zvaničnog sajta pozorišta ili kupiti je direktno na blagajni u Svetogorskoj 21. Atelje 212 je predstavom ‘Drama o kraju sveta’ obogatilo svoj već fantastični repertoar.

Na vama je da se u potpunosti prepustite atmosferi ove predstave, a na nama je da nastavimo da slične sadržaje konstantno preporučujemo. Uživajte!

 
Drama o kraju sveta (atelje212.rs)
Drama o kraju sveta (atelje212.rs)
Drama o kraju sveta (atelje212.rs)
Drama o kraju sveta (atelje212.rs)
Drama o kraju sveta (atelje212.rs)
Drama o kraju sveta (atelje212.rs)
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap