Film: Divna propast | Beautiful Disaster (2023) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Beautiful Disaster

Divna propast

Režija: Rodžer Kambl


Romantična komedija koja pretenduje da postane napeti triler.


Ljubitelji franšiza ‘Pedeset nijansi siva’ i ‘After’ ostali su oduševljeni činjenicom da će ovog aprila svetlost dana konačno ugledati film Divna propast (Beautiful Disaster) kreiran prema istoimenom bestseleru. Da li ste spremni na ovu neobičnu ljubavnu vožnju?

Ono što je unikatno za ovu priču jeste brzina kojom se glavni momenti dešavaju, bez ostavljanja praznog prostora za dokolicu. Stoga, u samom centru zbivanja vidimo jednu prosečnu devojku, ali ipak ambicioznu u ostvarivanju sopstvenih planova i dečka koji “hoda“ na ivici zakona, sa zacrtanim profesionalnim ciljem i bez ikakvog napretka u poboljšanju ljubavnog života. Njih dvoje će spojiti splet slučajnih okolnosti i nada da se više nikad neće sresti. Međutim, fakultetski život ih ipak podstiče da komuniciraju i da se kroz toplo-hladne igrice međusobno upoznaju. 

Zbog čega je tinejdžerski ljubavni roman ‘Divna propast’ osvojio srca mnogih generacija?

Upravo zbog činjenice da ovo nije još jedan dramski tekst začinjen srećnim krajem. U njemu glavni likovi nemaju potporu u vidu roditelja, već moraju da se sami na sasvim različite i pomalo riskantne načine izbore za sebe i svoje snove. Upravo su Ebi i Trevis (koje tumače talentovani Virdžinija Gardner i Dilan Spraus) sjajni dvojac koji je uspeo da na velikom ekranu dočara njihove unutrašnje borbe.

Gledaoci već nestrpljivo iščekuju 13. april kada će film ‘Divna propast’ početi sa prikazivanjem u domaćim bioskopima, a do tada se (ukoliko i vi spadate u ovu grupu) možete još jednom prisetiti ove priče čitanjem knjige koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

A sad pitanje za one koji nisu čitali ovo štivo – šta mislite kakav kraj se predviđa Ebi i Trevisu?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap