Sandra Silađev - Dejt | Predstava | Dom Omladine | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Sandra Silađev

Dejt


Performans Sandre Silađev koji smo dugo čekali.


Kvalitetni sadržaj se može pronaći u različitim oblicima umetnosti. Tako je i u slučaju predstava u kojima može uživati više generacija. Monodramom Dejt, komičarka Sandra Silađev, u epicentar priče stavlja nadanja i očekivanja nasuprot onoj možda manje lepšoj realnosti. I čini se da time dotiče mnoge gledaoce koji se pronalaze u njenoj priči.

Na sceni se pojavljuje samohrana majka Olivera Živković, sredovečna gospođa koja je optimistično otišla na zakazani ljubavni sastanak. Njen izabrani „dejt“ se ne pojavljuje. Međutim, posle toga ona nekoga ili nešto čeka. U tom momentu, otvara se prostor za mnogobrojna pitanja koja se tiču smisla života, moralnih načela i svakodnevnih obaveza koje umemo često da predimenzioniramo.

Da li je bolje biti plaćena ili neplaćena domaćica? I kako današnje samohrane majke sebi omogućavaju vreme za odmor i detoks? Olivera se u svim ovim razmišljanjima oseća i kao dama, i kao raspuštenica, a ponekad i kao usedelica. Ostaje iznenađena definisanjem nečega ili nekoga što ranije nije bilo moguće, a danas se smatra podrazumevanom kategorijom. I upravo tada svim srcem želi da u moru nesigurnih veza pronađe onu njenu jednu jedinu, srodnu dušu.

Ova predstava je istovremeno i specifična po tome što će svim gledaocima biti pružena posebna „pitanja i odgovori“ sekcija na samom epilogu priče.

Kako biste imali kompletan doživljaj i uživali u predstavi Dejt, imate mogućnost da izaberete ulaznice od 1800, 2000 ili 2200 dinara i to samo u par klikova na zvaničnom sajtu Tickets servisa ili dolaskom na blagajnu Dom omladine. 

Da li su svi dejtovi unapred osuđeni na propast ili je ipak problem u našim očekivanjima? Koliko smo zaista spremni da uložimo u jedan kvalitetan odnos, a da nam se to zaista ne obije u glavu? Verujemo da će ova predstava i Sandra Silađev pružiti mnoštvo odgovora.

 
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    2 komentara o “Dejt

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap