Film: Brzina metka | Bullet Train (2022) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Bullet Train

Brzina metka

Režija: Dejvid Lič


Nesvakidašnji akcioni triler nam stiže ovog leta.


Pred nama je film Brzina metka (Bullet Train), koji publici može biti privlačan iz više različitih razloga. Nekoga će privući specifična radnja filma, nekome je poseban doživljaj to što se ona odvija u zemlji izlazećeg sunca, dok će mnoge privući činjenica da je u pitanju ostvarenje reditelja filma Dedpul 2, Dejvida Liča. Šlag na torti je svakako glavna uloga koju tumači mnogima omiljeni Bred Pit.

Slavni oskarovac tumač lik profesionalnog ubice sa nadimkom Bubamara. Zbog prethodnih iskustava u kojima je uvek nešto polazilo po zlu uveren je da je baksuzan, ali je odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao. Sudbina, na njegovu žalost, ima druge planove. Bubamaru će najnovija misija dovesti u sukob sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta sa kojima ima povezane i međusobno sukobljene ciljeve.

Da stvar bude još teža, njegova borba će odvijati tokom lude i nezaustavljive vožnje od Tokija do Kjota, u najbržem vozu na svetu. Pored Breda Pita, zapažene uloge između ostalih imaju i Sandra Bulok (Sandra Bullock), Džoi King (Joey King), Brajan Tajri Henri (Brian Tyree Henry) i Aron Tejlor Džonson (Aaron Taylor-Johnson). Scenario za film ‘Brzina metka’ je baziran prema romanu višestruko nagrađivane japanske spisateljice Kotaro Isake.

Sve to zvuči obećavajuće i poziva filmofile da uživaju u dva i po sata žestoke akcije sa elementima komedije. Film ‘Brzina metka’ je na repertoaru domaćih bioskopa od 4. avgusta. Budite i vi učesnici ove nezaboravne vožnje.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap