Betmen | The Batman (2022) | Film | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Batman

Betmen

Režija: Met Rivs


Ostvarenje koje nam je toliko trebalo u ovoj filmskoj deceniji.


Sa velikim oduševljenjem filmska javnost je dočekala vest da će u martu moći da uživaju u najiščekivanijem ostvarenju u poslednjih nekoliko godina – filmu Betmen.

Omiljeni Mračni vitez ovog puta biće prikazan u malo drugačijem stilu. Njegovu ulogu je sa zadovoljstvom poneo mladi glumac Robert Patinson koji se u potpunosti transformisao. Većina ljubitelja ove franšize je prokomentarisala da po svim parametrima ova priča liči na one mračne i unikatne filmove u Betmenu u kojima dominiraju mrak i kiša, a glavni lik je grad Gotam sa ozloglašenom reputacijom.

Pored Patinsona, Zoi Kravic je pripala uloga Žene mačke, Kolinu Farelu uloga Pingvina koji je svima postao neprepoznatljiv, Polu Dejnu uloga Zagonetača, Endiju Serkisu uloga Betmenovog batlera Alfreda, a tu je i fantastični Džon Turturo u ulozi Karmajna Falkonea. 

Ovog puta, upoznaćemo se sa ranim počecima Betmenove karijere. Brus Vejn je mladi, neiskusni borac protiv konstantnog kriminala i otvorene korupcije u Gotamu, a samim tim nije u potpunosti upoznat sa bandama koje su stalno prisutne i ometaju javni red i mir. Kako je najavljeno, film je od početka do kraja prepun akcije, odličnih dijaloga, kao i one turobne, ali toliko privlačne atmosfere svojstvene samo ovoj franšizi.

Trejler za najnoviju priču o ovom superheroju je u prvih 24 sata prikazivanja pogledalo više od 2.5 miliona ljudi. Ta brojka će rasti sve dok se ne budemo uverili u kvalitet ovog ostvarenja u bioskopskim salama. Svetska, a i domaća premijera je uveliko zakazana za 3. mart, a do tada se možete podsetiti prethodnih delova o Betmenu jer svaki prikazuje ovog junaka na autentičan i neponovljiv način.

Čemu se najviše radujete pred prikazivanje najnovijeg filma iz ‘Betmen’ franšize?

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap