Beogradska filharmonija, sezona 19/20 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
#zapratibetovena

Beogradska filharmonija, sezona 19/20


Samo muzika – jer doživljaj nema cenu!


Klasika je uvek u modi. Pogotovo ako se ona vezuje za muziku. Beogradska filharmonija je među malobrojnima koja nas svojim postojanjem i delatnošću iz godine u godinu oduševljava. Sve generacije, uključujući one najmlađe koji tek uče osnove klasične muzike, pa do onih starijih koji ljubav prema njoj nadoknađuju u beogradskim koncertnim halama, će vam uvek istaći kako je Beogradska filharmonija sinonim za nesvakidašnje srpsko nasleđe i nešto čime se ponosimo.

Ova kulturna institucija je na radost mnogih, već sada tradicionalno, objavila početak prodaje ulaznica za novu koncertnu sezonu 19/20 koja će biti u znaku jednog i neponovljivog majstora – Ludviga van Betovena. Ime koje je sigurno svaki stanovnik ove planete čuo. Beogradska publika se posebno raduje, jer će imati prilike da u narednih 10 meseci čuje ono najbolje od ovog vanvremenskog umetnika.

#ZapratiBetovena je ujedno i naziv nove sezone sa ciljem da publika uživa u remek-delima ovog nemačkog tvorca muzike. Betoven je prepoznatljiv i po jednoj od najpopularnijih klasičnih melodija – Za Elizu. Naš orkestar pod dirigentskom palicom maestralnog Gabrijela Felca je pripremila kaleidoskop fantastičnih koncerata, kojima se unapred radujemo. Specijalan poklon vernoj publici biće uručen 21. juna 2020. godine kada će Beogradska filharmonija u saradnji sa Dortmundskom filharmonijom zajedno istog dana izvesti svih devet Betovenovih simfonija! Na ovaj način, iskazaće poštovanje jednom umetniku, čoveku koji i dan-danas ima veliki uticaj na srpsku kulturu, a i muziku.

Repertoar Beogradske filharmonije, sezona 19/20.

Novina za sezonu 19/20 jeste i uvođenje unapređenog sistema za kupovinu ulaznica, a biletarnica u ulici Studentski trg 11 od sada ima i letnje radno vreme, od 10h do 14h. Cene ulaznica su određene u zavisnosti od toga da li kupujete komplet ulaznica, ulaznice samo za jedan ciklus ili ulaznice samo za jedan koncert. One se kreću u rasponu od 600 dinara do 24000 dinara, a postoje tri kategorije sedišta na osnovu kojih su određene cene.

Stoga, da li ste nabavili kartu za omiljeno Betovenovo delo?

 
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap