Art bioskop Kolarac - bioskop na terasi | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Zadužbina Ilije M. Kolarca

Art bioskop Kolarac


Bioskop koji smo zaista dugo čekali!


Uželeli smo se kvalitetnih druženja, pogotovo onih kulturnih. Zbog novonastale situacije, nekako nam se nametnula činjenica da je sedma umetnost otišla na pauzu, ali ne zadugo. Do tada, mnogi naši kulturni entiteti čuvaju taj duh i momenat uživanja u projekcijama i filmskim klasicima. Upravo je Kolarčeva zadužbina ustanova koja sa razlogom nosi epitet institucije od velikog kulturnog i istorijskog značaja.

Bioskop koji se nalazi na poslednjem spratu u zgradi na Studentskom trgu, obradovao je sve ljubitelje filma. Naime, ovog leta ponovo je otvoren Art bioskop na terasi, prostoru koji je adaptiran upravo za bioskopske projekcije. Beograđani će moći svako veče od 21 čas tokom svih sedam dana u nedelji moći da uživaju u nekim od najpoznatijih, najgledanijih i najlepših filmskih blokbastera, kao i klasika koji nikad neće izgubiti na važnosti.

Cena ulaznice za sve projekcije je 300 dinara, a zbog trenutne situacije je broj posetilaca ograničen na 30, uz striktne primene propisanih mera. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kolarčeve zadužbine pola sata pre početka svake projekcije. Ulaznice je moguće rezervisati isključivo pozivom na broj telefona 064/8911-323 u periodu od 17 do 21 čas. Rezervisane ulaznice mogu se preuzeti od 19.30 do 20.30 na dan projekcije.

Oduševljava nas činjenica da u prestonici postoji ovakvo ušukano mesto koje predstavlja neku vrstu bega i utočišta od nekada teške realnosti. Komforna i jako lepa atmosfera su oduvek krasili mesto koje je bilo svedok burne istorije, a istovremeno predstavlja i svetionik znanja, edukacije i dobrih vrednosti.

Na repertoaru ‘Art bioskopa Kolarac’ su ovogodišnja ostvarenja, ali i probrani filmovi iz ranijeg perioda. 

Javite nam utiske i obezbedite sebi kulturni gušt koji će vas samo na momenat odvući od ponekad naporne svakodnevice. 

Prepoučujemo

10

avgust

Prepoučujemo

10

novembar

Prepoučujemo

16

septembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap