Art bioskop Kolarac - bioskop na terasi | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Zadužbina Ilije M. Kolarca

Art bioskop Kolarac


Bioskop koji smo zaista dugo čekali!


Uželeli smo se kvalitetnih druženja, pogotovo onih kulturnih. Zbog novonastale situacije, nekako nam se nametnula činjenica da je sedma umetnost otišla na pauzu, ali ne zadugo. Do tada, mnogi naši kulturni entiteti čuvaju taj duh i momenat uživanja u projekcijama i filmskim klasicima. Upravo je Kolarčeva zadužbina ustanova koja sa razlogom nosi epitet institucije od velikog kulturnog i istorijskog značaja.

Ovo leto još uvek nije otkazano, pa je tako ovaj Bioskop koji se nalazi na poslednjem spratu u zgradi na Studentskom trgu broj 5 odlučio da obraduje sve svoje ljubitelje. Naime, od 31. jula, ponovo je otvoren Art bioskop na terasi, prostoru koji je adaptiran upravo za bioskopske projekcije. Beograđani će moći svako veče od 20.30h tokom svih sedam dana u nedelji moći da uživaju u nekim od najpoznatijih, najgledanijih i najlepših filmskih blokbastera, kao i klasika koji nikad neće izgubiti na važnosti.

Cena ulaznice za sve projekcije je 250 dinara, a zbog trenutne situacije je broj posetilaca ograničen na 10, uz striktne primene propisanih mera. Rezervacija ulaznica je omogućena putem broja telefona 060/050-3992. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kolarčeve zadužbine pola sata pre početka svake projekcije.

Oduševljava nas činjenica da u prestonici postoji ovakvo ušukano mesto koje predstavlja neku vrstu bega i utočišta od nekada teške realnosti. Komforna i jako lepa atmosfera su oduvek krasili mesto koje je bilo svedok burne istorije, a istovremeno predstavlja i svetionik znanja, edukacije i dobrih vrednosti.

Ono što će se u narednom periodu naći na repertoaru ‘Art bioskopa Kolarac’ jesu filmovi koji su nas uzdrmali i pomerili našu percepciju o pojavama koje teško uvideti i shvatiti. Jedan od njih jeste i ostvarenje Otac, potresna priča na koju niko nije ostao imun. Direktor, Srdan Golubović je svoje poverenje poverio protagonisti Goranu Bogdanu koji je maestralno upotpunio i prikazao nadljudsku borbu za svoju decu. Takođe, filmovi Vita i Virdžinija, Lepo doba i Nevidljivi život su samo od nekih u kojima možete uživati tokom ovih vrelih, letnjih dana.

Javite nam utiske i obezbedite sebi kulturni gušt koji će vas samo na momenat odvući od ponekad naporne svakodnevice. 

Prepoučujemo

24

septembar

Prepoučujemo

06

septembar

Prepoučujemo

29

oktobar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap