Art bioskop Kolarac - bioskop na terasi | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Zadužbina Ilije M. Kolarca

Art bioskop Kolarac


Bioskop koji čekamo cele godine.


Mnogi naši kulturni entiteti čuvaju taj duh i momenat uživanja u projekcijama i filmskim klasicima. Upravo je Kolarčeva zadužbina ustanova koja sa razlogom nosi epitet institucije od velikog kulturnog i istorijskog značaja.

Bioskop koji se nalazi na poslednjem spratu u zgradi na Studentskom trgu, obradovao je sve ljubitelje filma. Naime, i ovog leta je otvoren Art bioskop na terasi, prostoru koji je adaptiran upravo za bioskopske projekcije. Beograđani će tokom svih sedam dana u nedelji moći u dva termina da uživaju u nekim od najpoznatijih, najgledanijih i najlepših filmskih blokbastera, kao i klasika koji nikad neće izgubiti na važnosti.

Cena ulaznice za sve projekcije je 300 dinara. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kolarčeve zadužbine 60 minuta pre početka svake projekcije. Od 14. jula Bioskop na terasi Kolarca nastavlja sa prikazivanjem sjajnih filmova.

Oduševljava nas činjenica da u prestonici postoji ovakvo ušukano mesto koje predstavlja neku vrstu bega i utočišta od nekada teške realnosti. Komforna i jako lepa atmosfera su oduvek krasili mesto koje je bilo svedok burne istorije, a istovremeno predstavlja i svetionik znanja, edukacije i dobrih vrednosti.

Na repertoaru ‘Art bioskopa Kolarac’ su ovogodišnja ostvarenja, ali i probrani filmovi iz ranijeg perioda. 

Javite nam utiske i obezbedite sebi kulturni gušt koji će vas samo na momenat odvući od ponekad naporne svakodnevice. 

 
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap