Arsenal Fest 2020 | Festivali u Srbiji | Konceti | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Loading Događaji
Kragujevac

Arsenal Fest 2020

ODLOŽENO! USKORO VIŠE DETALJA.


Ove godine će kragujevački festival obeležiti veliki jubilej.


Sa nestrpljenjem očekujemo, sada već, tradicionalne događaje koji svake godine svoj program dovode do savršenstva. Publika navikavši na kontinuirani kvalitet jednako se raduje letnjim dešavanjima. Među njima je i Arsenal Fest 2020 koji će se ove godine održati od 24. do 27. juna u Kragujevcu.

Dodatna čar ovog događaju jeste i činjenica da će 2020. obeležiti veliki jubilej – 10 godina od osnivanja, čime zaokružuju jednu lepu muzičku priču. Ovaj muzički festival deceniju unazad privlači ne samo goste iz naše zemlje i regiona, već i ljubitelje dobrog zvuka iz ostatka Evrope i sveta. Otvoren prostor u sklopu istorijskog ‘Kneževog arsenala’, odnosno fabrike municije iz 19. veka na kojem se okupljaju neka od najvećih muzičkih imena posebno mami posetioce.

Zastavina bašta u kojoj je kreiran ‘Garden stage’, zatim zgrada Čaurnice u sklopu koje se nalazi ‘Explosive DJ Stage’ i ‘Main Stage’ su prepoznatljive lokacije manifestacije Arsenal Fest. Jedan od omiljenih bendova Dubioza kolektiv od 2011. godine pravi fantastične nastupe na glavnoj bini, pa su i za ovogodišnje izdanje najavili poseban program.

Takođe, njima se pridružuju i Sum 41, Gogol Bordello, Inner Circle, Still Corners i Yngwie Malmsteen. Međutim, kao velika senzacija koja će prvi put nastupati na Arsenal Fest-u jeste i Placebo, britanski rok sastav čiji su hitovi nepreveziđeni i omiljeni među svim generacijama.

Cene ulaznica se kreću u nekoliko kategorija u zavisnosti od toga da li kupujete ceo paket ili samo jednodnevnu kartu. U prvom slučaju, paket ulaznica za sva 4 dana iznosi 3500 dinara, dok se jednodnevna ulaznica kreće u rasponu od 1200 do 2000 dinara. Njih u svakom momentu možete nabaviti posredstvo Tickets.rs servisa. U svakom momentu možete proveriti dostupnost karata za određeni dan ili željenog izvođača.

Čiji nastup nestrpljivo iščekujete, a koji ste dugo priželjkivali da pogledate? Svima nam je potreban kvalitetan muzički predah, a Arsenal Fest 2020 je odličan povod za to. Pratite našu stranicu jer se uskoro očekuje vest o mogućoj promeni termina ili otkazivanju festivala.

Prepoučujemo

06

oktobar

Prepoučujemo

27

april

Prijavi se na newsletter

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2020 | Repertoar RS BlogSitemap