Anabel 3: Povratak kući | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Annabelle Comes Home

Anabel 3: Povratak kući

Režija i scenario: Gari Doberman


Omiljena horor devojčica se konačno vratila kući.


Ovo je film za čije nastavke publika ima velika očekivanja. Anabel (Annabelle) je svima poznat kao prvi deo franšize ‘Prizivanje zla’ (The Conjuring), a Anabel 2: Stvaranje zla (Creation)  i sada Anabel 3: Povratak kući su rezultat velike želje publike da omiljenu igračku ponovo vide na velikom platnu. To je (prema najnovijim kritikama) uspešno prikazao reditelj Gari Doberman (Gary Douberman).

Glavne uloge u najiščekivanijem hororu godine tumače: Vera Farmiga, Patrik Vilson (Patrick Wilson) i Medison Ajzmen (Madison Iseman). Anabel se konačno vratila kući. U velikom stilu. Ovoga puta, Ed i Lorejn, ne želeći da rizikuju kao ranije, odlučuju da Anabel sačuvaju od zaborava i uništenja tako što će je zaključati u staklenu kutiju, duboko skrivenoj u podrumu porodične kuće. Prethodno je osigurana molitvom lokalnog sveštenika. Iako po vokaciji demonolozi, ništa ne prepuštaju slučaju i uvek su na oprezu. “Zabava“ počinje onog trenutka kada zastrašujuća lutka Anabel opet probudi zle duhove u nameri da povrede najmlađe koji borave u tom domu.

Film ‘Anabel 3: Povratak kući’ je do kraja praćen neočekivanim obrtima i konstantnom tenzijom, karakterističnom za visoko kvalitetne horore.

Da li ste već rezervisali svoje mesto u omiljenoj bioskopskoj sali?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap